خانه / مطالعات و رساله معماری / مطالعات و رساله تفریحی گردشگری / مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری 190 صفحه

مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری 190 صفحه

مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری

مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری 190 صفحه
قیمت : 8000 تومان
جهت خرید کلیک کنید

 

 

 

مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری

فصل اول : آشنایی با اهداف پژوهشگر
1-1. مقدمه 2
1-2. بیان موضوع پروژه 2
1-3. اهداف و ضرورتهای پروژه 3
1-4. علت انتخاب موضوع 4
1-5. دلایل انتخاب سایت 5
1-6. دلایل انتخاب اقامتگاه 5

فصل دوم: مطالعات پایه مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری
1. پیشگفتار
2. پیشینه موضوع و وجه تسمیه
3. خلاصه سابقه تاریخی
4. توریسم
5. ارکان صنعت توریسم
6. توریست
7. فواید سیاحت
8. کلیات راجع به توریسم داخلی
9. جاذبه های توریستی ایران
10. تعریف واژگان
11. تاریخچه ی مسافرت و جهانگردی
12. اوقات فراغت
13. تعاریف ارائه شده از اوقات فراغت
14. مقایسه مفهوم « اوقات فراغت » با چند واژه دیگر
15. نقش و كاركرد اوقات فراغت
16. آثار و نتايج اوقات فراغت
17. تفريح و تفرج
18. تعریف واژه تفریح
19. تعریف تفرج
20. منابع تفرجگاهی
21. پیش بینی تقاضای تفرجگاهی
22. رابطه جمعیت و تفرج
23. الگوی بهینه بررسی مسائل تفرجگاهی
24. توریسم و جهانگرد
25. تعاریف و مفاهیم واژه ها واصطلاحات جهانگردی (گردشگری)
26. توسعه فرهنگ گردشگری و گذران اوقات فراغت
27. تئوریهای جهانگردی
28. اهمیت جهانگردی و توریسم در جهان
29. ارزشهای فرهنگی و جهانگردی
30. ارزشهای اقتصادی و جهانگردی
31. بررسي تاثير جهانگردی بر عوامل مختلف
32. اهداف توسعه جهانگردی
33. موانع توسعه جهانگردی
34. جهانگردی پایداری و توسعه آن
فصل سوم: مطالعات تکمیلی مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری
-3. فضاهای گوناگون یک مجموعه اقامتی 54
3-4. فضا لازم بر اساس هر واحد اقامتی 55
3-5. فضاهای عمومی 55
-6. فضاهای خدماتی و پشتیبانی ( دور از دید ) 61
3-7. ضوابط عام در طراحي و طبقه‌بندي اجزای تشکیل دهنده مجموعه 66
3-9. پلان‌هاي مختلف اتاق خواب 71
3-10- سوئيت‌‌ها 71
3-11. پلان سوئيت‌ها 73
3-11-1. دامنه سوئيت‌ها شامل 73
-12. چيدمان فضاهاي عمومي 73
3-12-1. درب‌هاي ورودي و دسترسي از خارج به مجموعه 74
3-12-2. ورودی های اصلی و ضمائم آن 75
3-12-3. لابي 75
3-12-4. ليست فضاهاي لابي 77
3-12-4-1. فضاي پيشخوان لابي 77
3-12-4-2. فضاي نشستن 77
3-12-4-3. سيركولا سيون 78
3-12-4-4. فضاي فروشگاهي 78
-12-8. سيركولاسيون (ارتباطات) 80
3-12-9. فضاهاي فروشگاهي 80
3-12-9-1.ضوابط عام طراحي فضاهاي عرضه غذا و نوشيدني 81
3-13. آمفي تأتر يا سالن كنفرانس 82
3-13-1. فضاهای لازم امفی تئاتر 83
3-13-2. پاركينگ 83
3-13-3. قسمت اداری 84
3-13-4. دفتر حسابداري 85
3-13-5. مودار. چيدمان دفتر حسابداري 86
3-14. فضاهاي خدماتي پشتيباني (دور از ديد) 86
3-14-1. آشپزخانه اصلي 87
3-14-2. محل تحويل غذا از آشپزخانه 88
3-14-3. قسمتهای مختلف اشپزخانه 90
3-14-3-1. بار انداز مواد اوليه انبار 90
3-4-3-2. فضاهاي آماده سازي غذا 90
3-14-3-3. امور بهداشتي 90
3-14-3-4. سرو 91
3-14-3-5. ساير 91
3-14-4. ملاحظات زير در طرح‌ريزي‌ آشپزخانه مدنظر قرار گيرد 91
3-14-5. طراحي انبارهاي آذوقه و نوشيدني 93
3-14-6. فضاي بارانداز دريافت مواد اوليه، زباله و انبار عمومي 93
3-15. نواحي و فضاهاي مربوط به كاركنان 94
3-15-1. سالن غذاخوري كاركنان 94
-21-1-7. دسته دوم غذا خوری 105
3-21-1-8. رستوران 106
3-21-1-9. کافی شاپ 106
3-21-1-10. دریافت و انبار مواد اولیه 107
3-21-1-11. بخش غذا خوری پرسنل 107
3-22. دسته سوم اداری 107
3-22-1. پذیرش 108
3-23. دسته چهارم نگهبانی 108
3-23-1. نگهبانی پرسنلی 108
3-24-1. دسته اول فضاهای همکف 109
3-24-2. لابی 110
3-24-3. کافی نت 110
3-24-4. سرویس بهداشتی 110
3-24-5. نماز خانه 111
3-24-6. فضاهای نگهداری کودکان 111
3-24-7. کابین تلفن عمومی 111
3-25-2. پارکینگ 112

فصل چهارم : مطالعات زمینه مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری
4-1. موقعیت سیاسی و جغرافیائی و جمعیتی عرصه مورد نظر موقعیت جغرافیایی استان گلستان در کشور 114
4-2. جغرافیای طبیعی استان گلستان 115
4-2-1. پوشش گیاهی 115
4-2-2. جنگل ها 116
4-2-3. مراتع 116
4-3. ناهمواری ها 117
4-4. آب و هوا 117
4-5. اقلیم استان گلستان 118
4-5-1. آب و هوای معتدل خزری 118
4-5-2. مشخصات اقليم معتدل و مرطوب 119
4-5-3. جهت گیری 119
4-5-4. بازشوها 119
4-5-5. پوشش سقف ها 120
4-5-6. کوران 120
4-6. معرفی اقلیم وپیشینه سایت پروژه 121
4-7. مراحل توسعه روستا 124
4-8. موقعيت جغرافيايي 125
4-9. بارندگی 126
4-10. دما 126
4-11. باد غالب 126
4-12. زمین شناسی 127
4-13. پوشش گیاهی و فضای سبز 128
4-14. پوشش گیاهی طبیعی 128
4-15. بافت تاريخي روستاي زيارت 129
4-16. آبشارهاي زيارت 129
4-17. شناسايي موقعيت ويژگي هاي امكانات و ذخاير بالقوه و بالفعل طبیعي 131
4-18. مسكوني 133
4-19. بررسي معماري و تركيب فضاهاي مسكوني 134
4-19-1. نمای تیپ دو طبقه 135
4-19-2. مواد مصالح مصرفی 136
4-19-3. جهت گیری خانه های روستای زیارت 137

فصل پنجم : مطالعات تاسیسات و سازه
5-1. تاسیسات سيستم هاي حرارتي و برودتي 140
5-1-1. دستگاه هواساز 141
5-1-2. فن کوئل 141
5-2. تأسيسات در رختشویخانه وآشپزخانه 142
5-3. حفظ امنيت در مقابل حريق 143
5-4. تهويه موتور خانه 143
5-5 . فضاي موتور خانه 143
5-6 . نحوه دسترسي و حمل و نقل وسائل 144
5-7. بتن پیش تنیده 144
5-8. بتن پیش تنیده پس کشیده (Post-tensioned concrete ) 146
فصل ششم : مطالعات تطبیقی و نمونه هایی که منبع الهام بوده اند
فصل هفتم: تحلیل سایت و ایده و روند طراحی و…
7-1. ایده 175
جدول برنامه فیزیکی طرح
منابع

مطالعات مجموعه تفریحی و گردشگری 190 صفحه
قیمت : 8000 تومان
جهت خرید کلیک کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code